• Måndagar 7,30-17
  • Tisdagar  7,30-16
  • Onsdagar 7,30-18
  • Torsdagar 7,30-16
  • Fredagar 7,30-13 

Östermalmstandläkarna

Nyheter från Tandläkaren

Nedan kan ni ta del av nyheter som har med tandvård och tandvårdsprodukter samt vad som händer här på Östermalm i vår tandläkarpraktik.

Nyheterna presenteras även på vår facebooksida och ni kan då få dem direkt i ert eget facebook-flöde om ni gillar vår sida. Den finner ni här>>>


 

- När var du på en tandundersökning senast?
Ju tidigare hål i tänderna eller tandlossning upptäcks desto lättare kan de behandlas. Just nu har vi några luckor i kalendern, så passa på!

(Dela gärna till den som du vet är i behov...)

Vänner! Sommaren och semestern tog slut sååå snabbt och här vart det bums fullt upp. Vi glömde därför annonsera om att vi har öppet. Så, vi finns här för er....

Vänner! Vi passar här på att hälsar er en riktigt skön sommar samtidigt som vi annonserar att vi nu har semesterstängt till 9/8.

Vänner! Tandläkarpraktiken finns kvar på exakt samma ställe. Samma adress där ABCkliniken tidigare hyrde rum hos Östermalmstandläkarna. Enda skillnaden är vi nu bara heter Östermalmstandläkarna.

Medlemskap & varumärken

 

Följ oss på Facebook

Kvalitetssäkring


Vi har ett kvalitetssäkringsprogram vi följer för att alla, både patienter och personal, ska känna sig trygga på praktiken. Kvalitetssäkringsprogrammet QULAN är anpassat för tandvården och innehåller bl.a. Socialstyrelsens alla krav på hur tandvård inom olika områden ska bedrivas. Programmet ställer även stora krav på hygien, miljö, arbetsmiljö, skötsel av utrustning, dokumentation m.m.