Kosmetisk tandvård

Kosmetisk tandvård är en del av tandvården som engagerar oss att förbättra en persons leende, vilket ofta leder till ökad självkänsla, munhälsa och självsäkerhet. Missfärgningar, mellanrum, ojämnheter och fula fyllningar behöver inte vara ett problem. Med modern reknik kan man idag förbättra både tändernas färg och form för dig som vill få ett leende.

Tandblekning

Tandblekning

 

 

  • Hemmablekning med plastskenor
    Plastskenorna är individuella och görs efter ett avtryck av dina tänder. Hemma fyller du skenorna med blekmedel och för dem på tandraderna. Skenorna ska vara i 1-6 timmar beroende på vilken styrka du har på blekmedlet.
    Behandlingen görs 7-14 dagar i rad.

  • Blekning av enstaka rotfylld tand
    Ofta blir rotfyllda framtänder mörka vilket är trist, men det går lätt att åtgärda med blekning. Vid första besöket fyller vi tanden med blekmedel för rotfyllda tänder och du får gå med medlet i 1-2 dygn. Vid andra besöket fyller vi tanden permanent igen. Helt smärtfritt och ger ett mycket bra resultat.
Skalfasader

Skalfasader

 

Skalfasader görs vid ojämn tandrad, mellanrum, emaljojämnheter eller om man slagit av en liten bit av tanden. Skalfasader är tunna specialanpassade porslinsskal som täcker framsidan av dina tänder. De är specialtillverkade av tandteknikern och gjorda av tandfärgat porslin som ger dig ett natuligt och vackrare leende. Fasaderna sätts fast med en "bodingteknik" som gör att när en fasad väl sitter fast blir den en del av tanden.

Östermalmstandläkarna, Nybrogatan 37, 114 39 Stockholm | T-Bana Östermalmstorg | Tel: 08 - 662 28 50