Behandlingar

Kosmetisk tandvård
Kosmetisk tandvård är en del av tandvården som engagerar oss att förbättra en persons leende, vilket ofta leder till ökad självkänsla, munhälsa och självsäkerhet. Missfärgningar, mellanrum, ojämnheter och fula fyllningar behöver inte vara ett problem. Med modern reknik kan man idag förbättra både tändernas färg och form för dig som vill få ett leende.
Läs mer om kosmetisk tandvård »


Fyllningar & kronor
T. ex Komposit-, Porslin-, och guldfyllningar. Samt metallkeramikkronor och helkeramikkronor.

Läs mer om fyllningar & kronor »


Tandluckor, broar & implantat
Ibland föds man utan ett tandanlag och en tandlucka kan uppstå. I andra fall har en eller flera tänder eller dess fäste blivit så skadat att man tvingats att avlägsna dem. Dagens moderna material och behandlingar kan hjälpa de flesta att få tillbaka utseende och funktion trots att tänder saknas.

Läs mer om tandluckor, broar & implantat »


Tandlossning
Tandlossning-Parodonit är en inflammatorisk sjukdom som främst drabbar den vävnad som håller fast tanden. Parodontit har vanligtvis ett långsamt förlopp. Om man inte får behandling kan det ta många år innan tanden går förlorad. Ofta kommer de allvarliga symptomen först i slutskedet som svullnad, värk och lösa tänder.

Läs mer om tandlossning »


Tandpressning & tandgnissling
Tandpressning eller tandgnissling sker oftast nattetid och ofta helt omedvetet.

Läs mer om tandlossning »


Hemmablekning
På kliniken tas tandavtryck för att tillverka individuellt anpassad skena. Opalescence gel appliceras i den tunna bekväma skenan som placeras på dina tänder. Redan efter en natt/dag kan du märka en förändring.

Läs mer om hemmablekning »


Brite Smile blekning
BriteSmile är inte bara marknadens mest effektiva metod att bleka dina tänder på, det är också den snabbaste behandlingen som endast tar 1,5 timme.

Läs mer om Brite Smile blekning »

Östermalmstandläkarna, Nybrogatan 37, 114 39 Stockholm | T-Bana Östermalmstorg | Tel: 08 - 662 28 50